Yükleniyor
Biftek etiyle tantuni yemeği hazırlanır. Dakikalar içinde yumuşacık bir kıvam alan biftek oldukça lezzetlidir.
Yerken lokum gibi bir et tatmak istediğinizde her yemek için antrikot alabilirsiniz. Özellikle ızgara için idealdir.
Etlerin kralı olarak nitelendirilen bonfile çeşidi ile birçok farklı ve nefis yemek yapılabilir.
Pirzolaya dilediğiniz baharatları ekleyip marine edebilirsiniz. Sarımsak, kekik ve kırmızı biberle leziz uyum sağlar.
Gerdan türündeki et de kıyma için kullanılır. Kemikli et türleri olan kuzu gerdan ve kuzu kol ile kemikli et yemekleri yapılabilir.
Avrupa mutfaklarının vazgeçilmez et çeşitlerinden biri olan baget ile nefis yemekler yapılır.
Kırmızı et çeşitlerinden kontrfile, bazı ünlü et restoranlarında T-Bone Steak yapımında yer alan malzemelerden biri olarak öne çıkmaktadır.
Göğüs eti olarak bilinen döş, özellikle kuşbaşı et yapımında tercih edilmektedir. Tadı üst seviyededir ve birçok sebzeli et yemeklerinde kullanılır.
Diğer bir adının rosto olduğu bilinmektedir. Yağsız bir et ürünü olarak dikkat çekmektedir. Lezzet seviyesinden dolayı sık bir şekilde yemeklerin yapımı esnasında kullanılmaktadır.
Herkesin severek tükettiği yemeklerden biri olan tas kebap için tranç et türünden yardım alındığı bilinmektedir.